3 تير ماه ، 1389
: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 20:58:30
تشکر های او از دیگران: 5 تشکر شده 4 دفعه در 2 پست
تاریخ: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 14:36:23 عنوان: برنامه ی مرورگز AOL با اموزش ( من برگشتم)
سلام من دوباره اومدم سایت فیلتر شده فکر کنم به زور تونستم بیام به هر حال خوشحالم اما الان سایت اررور میده و وقتی وارد صفحه ای میشم این اررور رو میده که هی اذیت میکنه اینم عکسش
و بریم سر برنامه ای که میخوام برنامه ی aol رو میخوام و با اموزش که چجوری کار کنم ممنون میشم بهم بدین تو سایت خیلی دنبالش گشتم نبود
این پیغام هم به دلیل اینکه سایت org ما فیلتر شده و به SSL تبدیل کردیم به دلایل امنیتی این پیغام میاد و با Ok کردن به سایت منتقل میشید.!! و هرچه زودتر این مشکل برطرف میکنیم
3 تير ماه ، 1389
تاریخ: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 21:35:56 عنوان: Re: برنامه ی مرورگز AOL با اموزش ( من برگشتم)
سلام خیلی ممنون من دانلود کردم و نصبش هم کردم شانسی نصب کردم ولی کار میکنه فقط یه اشکال که داره وقتی بازش میکنم یا میخوام ببندمش از اینترنت دیسی میشم کجای نصبم اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه اینجوری خیلی بده هر بار از اینترنت دیسی بشم
3 تير ماه ، 1389
تاریخ: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 22:41:47 عنوان: Re: برنامه ی مرورگز AOL با اموزش ( من برگشتم)
یه چیزه دیگه الان که من سایت فیلتر سده رو زدم باز کنه باز نکرد اینجا هم فیلتر نشون داد فکر کنم کلا اشتباه نصبش کردم چون قبلا یه ایدی میخواست ازم من قبلا رفتم و از اون ایمیل های aol درست کردم اما الان نمیدونم کجا وارد کنم اینم عکس اون قسمت
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید